NóN Lá

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 846 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nón Lá. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 19:31 It was a shame that our order was late! As it took away from the food. The taste was very good. Though there could be more meat!
7 nov 2022 om 20:54 Vriendelijke en snelle bezorging. Pad Thai met kip en biefstuk besteld en die waren goed van smaak en zeer ruime porties. Aan te bevelen!
2 nov 2022 om 7:45 Het eten was heerlijk al zat er in 1 van onze gerechten wat weinig groente. Eten kwam perfect op de afgesproken tijd. We bestellen zeker nog een keer.
23 okt 2022 om 20:22 Weer 95 minuten moeten wachten op mijn lauwe eten
17 okt 2022 om 21:23 Eten echt slecht. Alles rook naar vis en niet lekker. Geen witte rijst terwijl het wel bij gerecht stond. Phad Thai was kleffe bami ipv geroerbakte noedels en de biefstuk in de curry was ook heel taai.
17 okt 2022 om 20:12 Het smaakte heerlijk! Er zat alleen geen witte rijst bij zoals wel vermeld. We hadden dus 2 hoofdgerechten met maar 1 portie phat thai.
16 okt 2022 om 20:18 We hebben weer heerlijk gegeten, alleen de saus die bij de Goi cuon tom en Goi cuon bo hoort, vonden we anders smaken dan normaal. Meer flauw en olie-achtig. De vorige keren was deze saus veel lekkerder!
16 okt 2022 om 14:58 Prima eten! Er had iets meer kruiden en groenten in de loempia’s gemogen. En vrij veel ui in het andere gerecht. Wel keurig bezorgd bij B&B waar wij toen waren. Bezorger had duidelijk de instructie gelezen, dat is fijn!
14 okt 2022 om 23:22 Heerlijk, heet en precies op tijd!
10 okt 2022 om 11:42 The food didn't meet our expectations at all. It had a very disgusting smell. :-(
10 okt 2022 om 7:39 Eén maaltijd was verkeerd geleverd (anders dan besteld) maar was gelukkig ook lekker. Vriendelijke bezorger.
10 okt 2022 om 6:51 Super lekker. De curry was ook echt goed warm. Heerlijk!!